Stridii aburite cu Chile, ghimbir și coriandru
Stridiile aburite cu Chile, ghimbir și coriandru sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 25 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru, boabe de piper szechwan, stridii pe jumătate de coajă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii Cu Pansament De Var Și Coriandru, Stridii aburite și bulion de stridii, și Pachete De Pește Aburit Cu Coriandru-Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați 6 stridii pe jumătatea cochiliei într-un abur de legume.
Combinați oțetul și mirinul într-un castron mic și amestecați bine.
Stropiți 1 linguriță de amestec de oțet peste fiecare stridie; acoperiți fiecare cu 1 crenguță de coriandru, 1 felie de ghimbir și 1 fâșie de chile.
Presărați jumătate de boabe de piper zdrobite peste stridii. Abur, acoperit, 2 minute sau până când marginile stridiilor se ondulează. Repetați procedura cu stridiile rămase, amestecul de oțet, coriandru, ghimbir, chile și boabe de piper.