Streusel De Migdale-Batoane De Cheesecake Cu Cireșe
O porție conține 152 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, amestec de biscuiți cu zahăr, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Streusel Cheesecake Baruri, Tartă Streusel Cu Cireșe-Migdale, și Cherry Almond Streusel Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Așezați amestecul de prăjituri într-un castron mare.
Se taie în unt și 4 oz cremă de brânză, folosind blender de patiserie sau furculiță, până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 1/2 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas în partea de jos a tigaiei.
Între timp, într-un castron mare, bateți 20 oz cremă de brânză, zahărul, făina, extractul de migdale și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe baza de biscuiți parțial coaptă. Lingura plăcintă de umplere uniform peste amestec crema de branza.
Se presară cu topping rezervat și migdale.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.