Strawberry Sparkles

Strawberry Sparkles
Strawberry Sparkles este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 1 porție. Această garnitură are 774 de calorii, 11 g de proteine și 41 g de grăsime per porție. Pentru 5,69 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită căpșuni, cremă de brânză, lapte și zahăr. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 59%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Gingerbread Sparkles, Strawberry Kiwi Daiquiri Cupcakes with Kiwi Curd, Strawberry Rom Glazur și Strawberry Rum Shooter Garnish și Creamy Strawberry Fluff with Fresh Strawberry Sos {un desert fără coacere în borcane!}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul de cofetă, laptele și vanilia până la omogenizare. Se da la rece 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
Frisca Si Nucsoara MacinataFrisca Si Nucsoara Macinata
Segents PortocaliiSegents Portocalii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Se amestecă zahărul alb și colorantul alimentar. Înmuiați căpșunile în amestec de brânză cremă, apoi în zahăr colorat. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine și FisticMandarine și Fistic
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
Pasta De Fasole AsiaticaPasta De Fasole Asiatica
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
1 Cana Alune Nesarate Tocate Marunt1 Cana Alune Nesarate Tocate Marunt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista