Strawberry Lemon Shortbread Baruri
Această rețetă face 48 de porții cu 133 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Un amestec de făină de aur, cremă de brânză, conserve de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Strawberry-Lemon Shortbread Baruri, Strawberry Lemon Shortbread Baruri, și Strawberry Shortbread Baruri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. În castron, amestecați făina, zahărul pudră și 1/2 linguriță de coajă de lămâie.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos a pan.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până se rumenesc. Între timp, în castron, bateți crema de brânză și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie și restul de 1/4 linguriță de coajă de lămâie, bătând bine.
Întindeți conservele peste pâine scurtă.
Se toarnă amestecul de cremă de brânză peste conserve, întinzându-se pe margini.
Coaceți 28 până la 32 de minute sau până când este setat. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 1 oră. Acoperiți și refrigerați 4 până la 8 ore.
Tăiați în 8 rânduri pe 6 rânduri; garnisiți cu frișcă și căpșuni. Păstrați toate barele rămase acoperite în frigider.