Strawberry-Hibiscus Granita
O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căpșuni, busuioc plus frunze, flori de hibiscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gem De Hibiscus De Căpșuni, Hibiscus de căpșuni-limonadă de ceai, și Ceai Cu Gheață Hibiscus Strawberry Rhubarb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică.Se amestecă crenguța de hibiscus și busuioc.
Îndepărtați de la căldură, acoperiți și abrupți timp de 20 de minute.Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un miccastron. Acoperiți și răciți ceaiul de hibiscus până la rece,cel puțin 1 oră.
Între timp, amestecați căpșunele sferturi într-un blender până când sunt purificate fin.
Transferați într-un castron mare; adăugați ceai, sirop de agave și 1 lingurăsuc de var. Se condimentează după gust, adăugând mai multagave și suc de lămâie, dacă se dorește.
Se toarnă amestecul de căpșuni într-o tigaie metalică de 13x9x2"și se îngheață până când stratul superior începe să se întărească, aproximativ 2 ore. Folosind o furculiță, răzuiți amestecul pentru a sparge porțiunile congelatebucăți mici. Congelați timp de 30 de minute; scrapedin nou. Repetați până când granita seamănă cu pufoasăgheață rasă, aproximativ 4 ore.
Se ornează cu bazilfrunze și căpșuni tăiate cubulețe.