Straturi De Secară Elvețiană

Straturi De Secară Elvețiană
Swiss Rye Stratan este un vegetarian felul principal. O porție conține 330 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,27 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Un amestec de produs din ouă fără colesterol, lapte, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Șuncă și straturi elvețiene, Vin și straturi elvețiene, și Straturi Elvețiene De Pui.

Instrucțiuni

1
Pulverizați două Caserole individuale ovale sau rotunde de 10 uncii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă ceapa, pâinea, brânza și puiul; lingură în caserole. Bateți ingredientele rămase cu bătătorul de mână până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de pâine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
PâinePâine
CeapăCeapă
4
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Revista