Straturi De Secară Elvețiană
Swiss Rye Stratan este un vegetarian felul principal. O porție conține 330 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,27 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Un amestec de produs din ouă fără colesterol, lapte, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Șuncă și straturi elvețiene, Vin și straturi elvețiene, și Straturi Elvețiene De Pui.
Instrucțiuni
Pulverizați două Caserole individuale ovale sau rotunde de 10 uncii cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se amestecă ceapa, pâinea, brânza și puiul; lingură în caserole. Bateți ingredientele rămase cu bătătorul de mână până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de pâine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.