Straturi de Mozzarella și Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Mozzarellan și Pesto Stratan. O porție conține 2124 calorii, 121G de proteine, și 159g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $9.94 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați măsline, brânză mozzarella, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Straturi Vegetale Mozzarella, Straturi de tigaie cu Pancettan și Mozzarella, și Mozzarella proaspătă, roșii uscate la soare și straturi de Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu pesto. Aranjați pâinea, părțile pesto în sus, în partea de jos a vasului de copt, tăind felii pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Se presară măsline, ardei gras și brânză mozzarella.
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Se toarnă uniform peste brânză în vas.
Se presara cu parmezan. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 325 buc.
Coaceți descoperit 55 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și partea superioară este maro auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.