Straturile de Crab și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 302 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, brânză jack, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Straturi De Crab, Straturi de Crab și Scallion, și Straturi de Crab și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci sau wok de 14 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ciuperci și usturoi și amestecați până când ciupercile încep să se rumenească și lichidul s-a evaporat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați oțet și cimbru; gatiti, amestecand des, pentru a amesteca arome, cu 1 pana la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Acoperiți fundul unui vas de copt de 3 litri (cum ar fi 9 x 13 in., cel puțin 2 în. adânc) cu felii de pâine, tunderea dacă este necesar pentru a se potrivi într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci peste pâine; acoperiți cu tot crabul, jumătate de ceapă verde și 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru Servire
4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Crabi
7
Se toarnă jumătate din amestecul de cremă uniform peste brânză. Aranjați un alt strat de pâine deasupra (suprapuneți ușor dacă doriți; păstrați orice pâine suplimentară pentru alte utilizări), urmată de amestecul de ciuperci rămas, ceapa verde și 1 cană de brânză. Lingură amestecul de cremă rămas uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Gumă Mare Portocalie
Sos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
8
Lăsați straturile să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute sau acoperiți și răciți.
9
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul este setat (tăiat pentru a testa) și partea superioară este bine rumenită, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Tăiați în dreptunghiuri sau scoateți cu o lingură mare pentru a servi.
11
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Ciuperci Portobello
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ciuperci Shiitake
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.