Crab și ardei roșu prăjit Stratan este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 326 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Straturi de crab și ardei roșu prăjit, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
1
Unt tigaie de tort cu diametrul de 10 inci, cu laturi înalte de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
2
Bateți ouăle și jumătate și jumătate într-un castron mediu pentru a amesteca. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
3
Se adauga ceapa si telina; saut până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
4
Se adauga ardeii si usturoiul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Usturoi
5
Se ia de pe foc. Se amestecă ceapa verde, pătrunjelul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pătrunjel
Cimbru
6
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați cuburi de crab și pâine și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Crabi
8
Adăugați amestecul de ouă, sare și piper; se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Ouă
9
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Lăsați să stea 30 de minute sau acoperiți și refrigerați peste noapte.
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Presărați straturi cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
13
Coaceți până se rumenesc și se umflă, aproximativ 1 oră. Se răcește pe raft 30 de minute (centrul va cădea). Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în jurul marginii pentru a slăbi.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.