Straturi De Crab
Crab Stratan este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 175 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pâine, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Straturi de Crab și spanac, Straturi de Crab și ciuperci, și Straturi de Crab și Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. În caserolă, amestecați cuburi de pâine, crabcarne, brânzeturi, capere și ceapă.
În castron mediu, bateți ouăle cu sârmă. Bateți în lapte, sherry, muștar și sos Worcestershire; se toarnă peste amestecul de pâine. Acoperiți bine; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți descoperit aproximativ 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Se presară cu ceapă suplimentară și ardei gras.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.