Straturi de anghinare și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stratan de anghinare și brânză de capră. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 403 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, piper, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 39 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Straturi De Anghinare Și Brânză De Capră, Straturi de anghinare și brânză de capră, și Straturi de anghinare și brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați șalotă și gătiți timp de 2 minute, amestecând frecvent. Se amestecă inimile de anghinare și usturoiul; gatiti timp de 8 minute sau pana cand inimile de anghinare incep sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă herbes de Provence. Se răcește 10 minute.
Combinați laptele, piperul negru, sarea și ouăle într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați brânză Parmigiano-Reggiano și pâine; aruncați ușor pentru a combina. Se amestecă amestecul de anghinare și se lasă să stea 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți jumătate din amestecul de pâine într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu jumătate de brânză de capră și se acoperă cu amestecul de pâine rămas.
Presărați deasupra jumătatea rămasă de brânză de capră.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.