Stratificat Portocaliu-Ananas Mucegai
Stratificat mucegai portocaliu-ananas este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, gelatină cu aromă de portocale jell-O, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mucegai De Portocale Mandarine Spumante Cu Conținut Scăzut De Calorii-Ananas, Stratificat Bing Cherry Mold, și Stratificat Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Merișor Mousse Mucegai.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând suc.
Adăugați suficientă apă rece în sucul rezervat pentru a măsura 1-1/2 căni. Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă amestecul de suc.
Scoateți 1 cană din amestecul de gelatină; se lasă deoparte la temperatura camerei. Se amestecă jumătate din ananasul zdrobit în gelatina rămasă.
Se toarnă în matriță cu 6 căni. Refrigerați 2 ore sau până când este setat, dar nu ferm (gelatina trebuie să se lipească de deget atunci când este atinsă și ar trebui să se îngroape). Adăugați treptat amestecul de gelatină rezervat la crema de brânză într-un castron mediu, bătând cu sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă ananasul zdrobit rămas.
Se toarnă peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți. Păstrați gelatina rămasă la frigider.