Stovetop Ham and Penne

Stovetop Ham and Penne
Stovetop Ham and Penne este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 509 de calorii . Pentru 1,51 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, smântână, busuioc și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Orez cu broccoli cu brânză pe plită și șuncă , șuncă și Penne Milano și Penne cu șuncă și sparanghel .

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță, căliți ceapa și usturoiul în unt și ulei până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sau Suc De RoșiiVin Alb Sau Suc De Roșii
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurge pastele și pune-le într-un bol; adăugați amestecul de șuncă și amestecați ușor pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista