Scoici cu Broccoli rapiță (

Scoici cu Broccoli rapiță (
Scoici cu Broccoli rapiță (este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați passata, cocoșii din Noua Zeelandă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 96%. Încercați Saut broccoli rabe cu usturoi și ardei iute (rapiță Fritte), Spaghete cu scoici și Broccoli, și Scoici picante aburite cu Broccoli chinezesc și tăiței Pancit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul și usturoiul la foc mediu până când usturoiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați rapița de broccoli și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
3
Adăugați cocoloașele, passata, vinul alb și fulgii de chile, acoperiți și gătiți 7 până la 8 minute, până când toate scoicile tocmai s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Vin AlbVin Alb
CocklesCockles
PasataPasata
ScoiciScoici
4
Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-un castron de servire și se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista