Stovetop Fasole Verde Caserola

Stovetop Fasole Verde Caserola
Stovetop Green Bean caserola este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți cuburi de gheață, ciuperci, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Stovetop Fasole Verde Caserola, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru fasolea verde: aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare. Când apa fierbe, adăugați sarea în apă și apoi adăugați fasolea verde. Gatiti timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Pregătiți o baie de gheață: umpleți un castron mare pe jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați o strecurătoare în interiorul băii de gheață. Strecurătoare vă va ține de la a avea pentru a alege fasole din printre cuburi de gheață în baie de gheață. Când boabele sunt fierte, scoateți-le din apa fierbinte cu o strecurătoare și transferați-le în strecurătoare în interiorul băii de gheață. Folosiți o lingură pentru a învârti fasolea în baia de gheață, astfel încât să se răcească imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Pentru baza de ciuperci: într-o tigaie din fontă de 10 inci, topiți untul și adăugați ciupercile. Condimentează cu sare, după gust și adaugă cayenne și muștar. Se amestecă pentru a se amesteca și se fierbe până când ciupercile degajă cea mai mare parte a lichidului, 5 până la 8 minute. Folosind un tel, adăugați usturoiul și făina în ciuperci. Când toată făina a fost încorporată, adăugați bulionul de pui. Aduceți la foc mic. Gust pentru condimente. Se amestecă smântâna și smântâna și se fierbe ușor. Continuați să gătiți la foc mic până când amestecul se îngroașă, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Se toarnă uleiul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se încălzește la 350 de grade F.
3
Într-un castron mediu, combinați făina și cayenne. Aruncați rundele de șalot în făină și scuturați excesul agitând rundele într-o strecurătoare după ce au fost făinate. Testați uleiul picurând în 1 felie de șalot. Ar trebui să înceapă să baloneze și să se prăjească treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pregătiți o foaie de copt dotată cu un prosop de bucătărie. Aruncați un lot mic de șobolani în ulei și rotiți ușor uleiul în timp ce se prăjesc. Acest lucru îi va ajuta să se prăjească mai uniform pe toate părțile. Când sunt maro deschis până la mediu, îndepărtați-le cu o lingură pliată și așezați-le pe prosopul de bucătărie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Se presară cu o notă de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Pentru asamblare: amestecați fasolea verde și o parte din șobolani în ciuperci. Se fierbe pe aragaz, la foc mic, până când fasolea verde devine fragedă atunci când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 10 până la 15 minute. Când sunteți gata să serviți, acoperiți cu toate șalotele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În53 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista