Stoc De Vițel

Stoc De Vițel
Stocul de vițel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 42 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați oasele de vițel, qt plus 1 cană de apă, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Stoc de vițel, Stoc De Vițel Brun, și Stoc De Vițel Alb (Fond Blanc De Veau) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aranjați oasele de vițel în 1 strat într-o tigaie mare unsă și prăjiți-le în mijlocul cuptorului, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc, 30 până la 45 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VițelOS De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Transferați oasele cu clești într - un vas înalt și îngust de 7 până la 8 litri și adăugați 4 litri de apă. Aruncați grăsimea din tigaia de prăjire, apoi adăugați imediat 1/2 cană de apă în tigaia fierbinte, amestecând și răzuind bucăți maro și adăugați la oală. Aduceți lichidul într-un tremur (fierbere goală; aproximativ 190 de litri F) și gătiți, degresând frecvent spuma în prima oră, aproximativ 10 ore (folosiți un tamer de flacără pentru cea mai mică căldură, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
În timp ce stocul se gătește, spălați prazul într-un castron cu apă rece, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine. Tigaie de prăjire cu ulei din nou și întindeți prazul, morcovii, ceapa și țelina în 1 strat. Prăjiți în mijlocul cuptorului, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ardei ArbolArdei Arbol
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Transferați legumele într-un castron și adăugați imediat 1/2 cană de apă rămasă în tigaia fierbinte, amestecând și răzuind bucăți maro, apoi adăugați în oală. Se răcește legumele și se răcește, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați legume prăjite și ingredientele rămase în oală pentru ultimele 2 ore de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Îndepărtați oasele cu clești și aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Se toarnă stocul în loturi printr-o sită fină mare într-o oală de 4 litri, aruncând solidele. Se răcește stocul, neacoperit și se răcește, acoperit, apoi se răzuie grăsimea congelată din stocul răcit. Dacă ajungeți cu mai mult de 8 căni de stoc, fierbeți-l, degresând spumă, pentru a reduce. Dacă aveți mai puțin, adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista