Stoc De Vițel
Stocul de vițel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 42 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați oasele de vițel, qt plus 1 cană de apă, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Stoc de vițel, Stoc De Vițel Brun, și Stoc De Vițel Alb (Fond Blanc De Veau) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aranjați oasele de vițel în 1 strat într-o tigaie mare unsă și prăjiți-le în mijlocul cuptorului, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc, 30 până la 45 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Transferați oasele cu clești într - un vas înalt și îngust de 7 până la 8 litri și adăugați 4 litri de apă. Aruncați grăsimea din tigaia de prăjire, apoi adăugați imediat 1/2 cană de apă în tigaia fierbinte, amestecând și răzuind bucăți maro și adăugați la oală. Aduceți lichidul într-un tremur (fierbere goală; aproximativ 190 de litri F) și gătiți, degresând frecvent spuma în prima oră, aproximativ 10 ore (folosiți un tamer de flacără pentru cea mai mică căldură, dacă este necesar).
În timp ce stocul se gătește, spălați prazul într-un castron cu apă rece, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine. Tigaie de prăjire cu ulei din nou și întindeți prazul, morcovii, ceapa și țelina în 1 strat. Prăjiți în mijlocul cuptorului, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc, 20 până la 30 de minute.
Transferați legumele într-un castron și adăugați imediat 1/2 cană de apă rămasă în tigaia fierbinte, amestecând și răzuind bucăți maro, apoi adăugați în oală. Se răcește legumele și se răcește, acoperite.
Adăugați legume prăjite și ingredientele rămase în oală pentru ultimele 2 ore de gătit.
Îndepărtați oasele cu clești și aruncați.
Se toarnă stocul în loturi printr-o sită fină mare într-o oală de 4 litri, aruncând solidele. Se răcește stocul, neacoperit și se răcește, acoperit, apoi se răzuie grăsimea congelată din stocul răcit. Dacă ajungeți cu mai mult de 8 căni de stoc, fierbeți-l, degresând spumă, pentru a reduce. Dacă aveți mai puțin, adăugați apă.