Stive de vinete, roșii și Feta la grătar

Stivele de vinete, roșii și Feta la grătar sunt un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oțet de vin roșu, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Stive De Vinete La Grătar Cu Roșii Și Feta, Stive De Vinete Și Roșii La Grătar, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și Coulis de roșii.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul astfel încât temperatura de pe 1 parte să fie fierbinte, iar cealaltă să fie doar medie-scăzută (ar trebui să puteți ține mâna la 5 inci în jurul grătarului timp de aproximativ 5 secunde).
Bateți împreună oțetul, rozmarinul și sarea și piperul, după gust. Bateți încet uleiul de măsline.
Curățați vinetele și tăiați-le transversal în felii de 1/3 inch (12 felii în total).
Tăiați roșiile transversal în felii de 1/3 inch (8 felii în total).
Puneți legumele pe o tavă și periați generos cu pansamentul.
Pe partea fierbinte a grătarului, grătiți vinetele până când sunt fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, perindând cu mai mult pansament. Grătiți feliile de roșii timp de 1 minut pe fiecare parte. (Legumele ar trebui să-și păstreze forma.)
Transferați legumele într-o tavă pe măsură ce termină grătarul.
Aranjați 4 stive de legume pe partea mai rece a grătarului: începeți cu vinetele, adăugați o felie de Roșie, apoi adăugați niște brânză mărunțită. Repet. Acoperiți grătarul și gătiți stivele sau încă 3 până la 5 minute sau până când feta se topește.