Stive de vinete coapte cu sos de roșii prăjite este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, oregano, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Vinete prăjite și stive de roșii, Amarant, roșii prăjite și stive de vinete cu Pesto, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Așezați roșiile într-un vas de copt superficial acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
4
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați 1 cană de ceapă tăiată cubulețe; sotati 3 minute. Se amestecă roșiile, vinul roșu, oregano, piperul și 1/4 linguriță de sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Puneți amestecul de roșii într-un blender; procesați până se omogenizează. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați o cratiță acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Adăugați ceapa feliată; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați vin și usturoi. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Puneți amestecul de usturoi într-un blender; procesați până se omogenizează. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Presărați 1/4 linguriță de sare peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Așezați jumătate de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierb 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu vinetele rămase; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
13
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați 1/2 cană de ceapă tăiată cubulețe; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Aranjați 6 felii de vinete, la o distanță de 2 până la 3 inci, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
19
Întindeți 2 1/2 linguri amestec de spanac peste fiecare felie. Stivați fiecare cu o altă felie de vinete, încă 2 1/2 linguri amestec de spanac și felii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
20
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Aranjați 1 stivă de vinete pe fiecare dintre cele 6 farfurii; lingură 1/3 cană sos de roșii și 2 linguri sos de usturoi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel