Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă stivele de salam Genova. Această rețetă face 24 de porții cu 123 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, salată verde, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sopressatan Și Genova Salam Calzones, Sopressatan și Genova Salam Calzones, și Sopressata & Genova Salam Calzone # SeriousSandwich.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați feliile de pâine într-o tigaie unsă de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când sunt crocante; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mic, amestecați salata și pansamentul. Acoperiți fiecare felie de pâine cu amestec de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți brânză, salam și roșii pe pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Brânză
Salam
Pâine
6
Se presară cu amestec de usturoi-piper și busuioc.