Stil Asiatic Slaw

Stil Asiatic Slaw
Stil asiatic Slaw este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 88 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Un amestec de semințe de susan, ulei de susan asiatic, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1276 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stil Asiatic Slaw, Stil Asiatic Slaw, și Stil Asiatic Legume Slaw.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Îndepărtați puțin feliile de scallion cu degetele, astfel încât toate straturile mici ale albilor de scallion să se separe. Aruncați amestecul de salată de varză sau ambele tipuri de varză, ceapa roșie și scallions împreună într-un castron mare până când totul este bine amestecat. Puteți face slaw până în acest moment cu o zi în avans, atâta timp cât îl păstrați la frigider. Înainte de servire, pur și simplu aduceți slaw-ul înapoi la temperatura camerei, faceți pansamentul și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă ingredientele rămase împreună într-un castron mic până se omogenizează, apoi se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți în decurs de 1 oră de la pansament sau varza va deveni ofilită și tristă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Zilliken Rausch Riesling Spatlese cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect pregătit. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista