Steak și Soba se amestecă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura și Soba. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, morcov, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți migdalepe o foaie mică de copt cu margini; pâine prăjită,aruncând ocazional, până se rumenesc,8-10 minute.
Se lasă să se răcească și se lasă deoparte.
Gatiti fidea intr-o oala mare de fierbereapa sarata, amestecand ocazional, pana la aldente.
Se scurge; se clătește să se răcească și se lasă deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o abilitate marepeste căldură medie-mare. Condimentează friptura cusare și piper și gătește până se carbonizeazăîn pete, aproximativ 4 minute pe fiecare parte formămediu-rar.
Lăsați să se odihnească 10 minute. Subțirefeliți împotriva bobului.
În timp ce friptura se odihnește, ștergeți tigaia și încălziți 3 linguri de ulei vegetal peste căldură medie.
Adăugați albușuri de scallion, usturoi și ghimbir.Se amestecă până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bokchoy și morcov. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand este crocant, aproximativ 4 minute.
Bateți sosul de stridii, sosul de soia,oțetul, uleiul de susan și 1/2 cană de apă într-un castron mic.
Adăugați la legume; aduceți la foc mic. Folddin verdeață scallion și migdale rezervateși tăiței.
Serviți friptura cu tăiței.
Per porție: 570 calorii, 22 g grăsimi, 6 g fibre
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.