Dacă 83 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., friptură Diane ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, pătrunjel cu frunze plate, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Steak Diane, Steak Diane, și Steak Diane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când spuma dispare. Între timp, fripturile se usucă și se presară ambele părți cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper (total). Gatiti fripturile, intorcand o data, pana se rumenesc si mediu-rare, 6 pana la 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Friptură
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
În timp ce fripturile gătesc, amestecați supa în cutie, apoi transferați 2/3 cană într-un blender (rezervați restul pentru o altă utilizare) și amestecați până la omogenizare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea, acoperite slab, 10 minute. Între timp, turnați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie și gătiți scallions la foc mediu, amestecând, până se înmoaie. Se amestecă supa amestecată împreună cu ingredientele rămase și orice sucuri din carne și se aduce la fierbere. Puneți o parte din sos peste fripturi și serviți restul pe lateral.