Steak au Poivre

Steak au Poivre
Steak au Poivre este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. Pentru $ 5.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 590 calorii, 36g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână boabe de piper, șobolani, coniac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Brandy, Steak au Poivre, și Steak Au Poivre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic sigilabilă grea sau între 2 foi de hârtie cerată zdrobiți boabele de piper și semințele de fenicul grosolan cu fundul unei tigaie grea. Se usucă fripturile și se acoperă ambele părți cu sare și amestecul de boabe de piper. Într-o tigaie grea de 10 inci încălziți untul și uleiul la foc moderat până la cald, dar nu fumați și gătiți fripturi timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se transferă pe plăci și se acoperă pentru a se încălzi.
3
Se toarnă excesul de grăsime din tigaie și se adaugă șalotă și 1/2 cană bulion și se degajează tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați smântână și coniac. Se fierbe amestecul, răzuire până biți rumenite, până când sosul se ingroasa si straturi spate de lingura, aproximativ 1 minut. Finalizați sosul amestecând în muștar. Gustați și condimentați sosul cu sare, dacă este necesar și lingurați peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
ConiacConiac
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Black River Winery Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Vinăria Râului Negru Merlot
Vinăria Râului Negru Merlot
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista