Starter de struguri sălbatici

Starter de struguri sălbatici
Wild Grape Starter ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 180 de calorii. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83%, ceea ce este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pui, orez sălbatic și salată de struguri, pulverizator de struguri și mentă cu cuburi de gheață de struguri și ceapă sălbatică murată cu miere și rozmarin sălbatic.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați strugurii într-un bol mediu de amestecare. Zdrobiți cu mâinile. Acoperiți cu o cârpă de brânză și lăsați deoparte timp de trei zile la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan, PrajiteSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan, Prajite
2 Linguri De Sorg Sau Melasa2 Linguri De Sorg Sau Melasa
2
După trei zile ar trebui să apară bule în sucul de struguri, indicând că fermentația a început. Strecurați lichidul și aruncați pielea. Întoarceți-vă în castron și adăugați 1 cană de făină integrală. Se lasa deoparte 24 de ore la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Suc De StruguriSuc De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Caju Prajite Nesarate, Tocate GrosierCaju Prajite Nesarate, Tocate Grosier
3
Măsurați 1 cană de starter, aruncați orice suplimentar și transferați într-un recipient de sticlă sau ceramică de 1 litru, cu capac. Se amestecă 1 cană mică de făină de pâine și 1 cană de apă. Amestecul trebuie să semene cu un aluat gros; mai adauga apa sau faina daca este necesar pentru a obtine aceasta consistenta. Acoperiți lejer cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cola Cu Aroma De CireseCola Cu Aroma De Cirese
Macina Nucsoara ProaspataMacina Nucsoara Proaspata
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 24 de ore. Repetați a doua zi. O anumită activitate ar trebui să fie vizibilă: amestecul ar trebui să înceapă să bule. Repetați încă de două ori. Va trebui să aruncați o parte din amestec în fiecare zi.
5
Starter-ul ar trebui să fie destul de activ. Începeți să hrăniți în mod regulat, la fiecare 4 până la 6 ore, dublând de fiecare dată starterul. De exemplu, dacă aveți 1 cană de starter, adăugați 1 cană de făină de pâine și 1 cană de apă. Alternativ, păstrați la frigider și hrăniți săptămânal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Macina Nucsoara ProaspataMacina Nucsoara Proaspata
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista