Starter Acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați starterul acru. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, făină de pâine, făină de secară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați ii. alimentarea starterului (o dată pe zi), starter: stoc de pui, și Pâine De Început Multigrain pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron mare. Acoperiți bine cu folie de plastic. A se păstra la temperatura camerei. Puteți utiliza după 1 zi la temperatura camerei.
Adăugați 1 cană apă caldă, 1 cană făină de pâine și 1/2 cană făină de secară în fiecare zi. Aruncați starterul acru rămas dacă nu intenționați să îl utilizați după câteva zile.
Notă: starterele de aluat pot fi păstrate la temperatura camerei pe o perioadă nedeterminată, atâta timp cât "hrăniți" starterul cu apă și făină. De fapt, unele aperitive de aluat au mai mult de 20 de ani.