Starter Acru

Starter Acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați starterul acru. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, făină de pâine, făină de secară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați ii. alimentarea starterului (o dată pe zi), starter: stoc de pui, și Pâine De Început Multigrain pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron mare. Acoperiți bine cu folie de plastic. A se păstra la temperatura camerei. Puteți utiliza după 1 zi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați 1 cană apă caldă, 1 cană făină de pâine și 1/2 cană făină de secară în fiecare zi. Aruncați starterul acru rămas dacă nu intenționați să îl utilizați după câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Făină De SecarăFăină De Secară
ApăApă
3
Notă: starterele de aluat pot fi păstrate la temperatura camerei pe o perioadă nedeterminată, atâta timp cât "hrăniți" starterul cu apă și făină. De fapt, unele aperitive de aluat au mai mult de 20 de ani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista