Squash Ghindă Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați squashul de ghindă umplut. Această rețetă servește 4. O porție conține 535 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 210 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de dovlecei de ghindă, praf de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Squash Ghindă Umplute, și Squash Ghindă Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați dovlecelul, cu fața în sus, într-un vas de copt superficial. În fiecare jumătate loc 2 linguri unt, 2 linguri zahar brun, 1 cana amestec umplutura, 3/4 cana supa de pui, sare, piper, praf de usturoi și praf de ceapa. Înfășurați fiecare jumătate strâns cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când dovlecelul este foarte fraged.