Squash Ghindă Glazurate Cu Migdale Prăjite
Squash ghindă glazurate cu migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de scorțișoară măcinată, migdale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Pui glazurat cu citrice cu migdale prăjite, Suc De Ghindă Cu Glazură De Arțar, și Suc De Ghindă Glazurat Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate transversal în felii groase de 1/2 inci; așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci, suprapunându - se dacă este necesar.
Combinați sucul, zahărul, scorțișoara, sarea și nucșoara; se toarnă peste dovlecei.
Acoperiți amestecul de dovlecei cu folie; coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se înmoaie. Sus cu migdale.