Squash de vară și orez verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de vară și orezul Verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de ceapă verde, coriandru, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez cu dovlecei de vară, Quinoa cu dovlecei de vară la grătar și fasole verde, și Dovleac de vară galben și verde cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați usturoiul, ceapa verde și dovlecelul galben. Gatiti pana se inmoaie si incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper și continuă să se soteze până la parfum, 1 până la 2 minute. Se amestecă orezul.
Se adaugă bulionul, se aduce la foc mic și se reduce focul la mediu-scăzut. Acoperiți cu un capac și gătiți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 35 de minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 10 minute mai mult.
Scoateți capacul și pufați orezul cu o furculiță. Se amestecă cilantro și menta.