Squash de vară Garlicky și porumb proaspăt
Squash de vară Garlicky și porumb proaspăt necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 109 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Squash de vară Garlicky și porumb proaspăt, Mămăligă de porumb și brânză de capră cu dovlecei de vară usturoi, și Minestrone la sfârșitul verii cu dovlecei și porumb proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți ceapa și usturoiul până când sunt ușor fragede.
Se amestecă bulionul de legume și boabele de porumb și se fierbe până se încălzește.
Se amestecă dovleceii și dovleceii. Acoperiți și continuați să gătiți 10 minute, amestecând ocazional, până când dovleceii și dovleceii sunt fragede.
Amestecați pătrunjelul și untul în tigaie cu dovlecelul. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana se topeste untul si serviti fierbinte.