Squash de Butternut prăjit cu verdeață de sfeclă, brânză de capră, nuci prăjite și mentă

Nevoie de un fără gluten, primal, prietenos cu fodmap și garnitură vegetariană? Dovlecelul de Butternut prăjit cu verdeață de sfeclă, brânză de capră, nuci prăjite și mentă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză de capră, dovlecei de butternut, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Butternut Squash Zucchini Paste cu miere nuci prăjite și brânză de capră, Salată de grâu bulgur de toamnă cu dovlecei prăjiți de butternut, nuci și brânză de capră, și Risotto de sfeclă cu verdeață, brânză de capră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Cojiți și tăiați dovlecelul de butternut în cuburi de 1/2 inci.
Așezați pe 2 tăvi de foi, stropiți cu ulei de măsline și 1 linguriță de sare și distribuiți uniform.
Se introduce la cuptor și se coace până se înmoaie și auriu.
Spălați verdele de sfeclă și verdele de tulpină și chiffonadă. Prăjiți nucile într-o tigaie medie la foc mediu.
Scoateți dovlecelul din cuptor și aruncați verdeață de sfeclă, mentă și brânză de capră. Se acoperă cu nuci prăjite. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust și serviți cald.