Spumă de mare III
Sea Foam III ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, albușuri de ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Spuma de dovlecei - - - Spuma di Zucchine, și Mocha Semifreddo cu spumă de lapte fierbinte.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, combinați zahărul, apa, sarea și smântâna de tarter. Acoperiți amestecul și lăsați să fiarbă 5 minute.
Descoperiți vasul după ce au trecut cele 5 minute de fierbere, ștergeți părțile laterale ale vasului cu o cârpă umedă. Continuați să fierbeți până când amestecul ajunge la stadiul de minge fermă.
Se toarnă amestecul peste albușurile de ou bătute rigid și se amestecă vanilia. Continuați să bateți până când bomboanele își păstrează forma atunci când sunt aruncate dintr-o lingură. Aruncați amestecul cu linguri pe hârtie de ceară, lăsați să se răcească.