Spumoni Sundaes cu sos de Fudge fierbinte Espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Spumoni Sundaes cu sos de Fudge fierbinte Espresso. Această rețetă face 6 porții cu 506 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ciocolată dulce-amăruie, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Înghețată de gheață Bananan cu sos fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți amaretto și conservele la fierbereîn cratiță. Reduceți căldura la mediu; fierbeți ușor până când amestecul este redus la 3 linguri, amestecând des, 3 până la 4 minute.
Adăugați cireșe; lăsați să se înmoaie latemperatura camerei cel puțin 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Aduceți 2/3 cană smântână, miere și pudră espresso pentru a fierbe într-o altă cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ciocolată și unt; amestecați până lanetedă. Faceți înainte: sosul Fudge poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Rewarmjust până se toarnă înainte de utilizare.
Lingură 1 lingură sos fudge înfiecare din 6 pahare de desert.
Adăugați 1 scooppistachio gelato și 1 lingură vanilie gelato la fiecare pahar.
Stropiți 1 lingură de sos de fudge peste gelato pe fiecare. Se acoperă cu cremă biciuită, amestec de cireșe și fistic.