Spumante Toamna Chianti
Spumante toamna Chianti ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 15 și costă $1.98 pe portie. O porție conține 123 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Un amestec de mere, crenguțe de rozmarin, sirop de trestie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sos De Caramel Chianti, Chianti Chocolate Cupcakes, și Miel cu vinetă Chianti.
Instrucțiuni
Tăiați pere pe lungime în felii de 1/4 inch, tăind de la capătul tulpinii prin fund.
Tăiați merele transversal în felii de 1/4 inch.
Se amestecă împreună pere, mere, prune și următoarele 3 ingrediente într-un 3-qt. recipient de sticlă până când fructele sunt acoperite. Se amestecă treptat Chianti. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Se amestecă vinul alb spumant chiar înainte de servire.