Spooky Calzone Snake

Spooky Calzone Snake
Spooky Calzone Snake necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14. O porție conține 248 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, apă caldă, pepperoni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Snake-Bite Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Snake Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul în apa caldă din vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Presărați drojdia peste apă și lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă. Se amestecă uleiul, sarea și 2 căni de făină și se amestecă la foc mic până când amestecul formează un aluat umed. Cu mașina în funcțiune, adăugați 1 cană de făină, 1/4 cană odată și frământați până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului într-o bilă. Frământați încă 3 până la 5 minute, până când aluatul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați brânzeturile ricotta, mozzarella și parmezan, pepperoni, pătrunjel, condimente italiene, măsline, piper verde și ciuperci într-un castron mare și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Ardei GrasArdei Gras
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
CiuperciCiuperci
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Puneți aluatul și rotiți-l într-o bandă lungă și plată de aproximativ 9 inci lățime pe 30 inci lungime. Puneți amestecul de umplere în centrul benzii de aluat, lăsând aproximativ 1 inch pe toate părțile pentru etanșare. Trageți marginile aluatului împreună; Ciupiți pentru a sigila și formați o rolă lungă și umplută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
7
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe hârtia pergament într-o formă de "S" de șarpe și trageți capetele dedesubt pentru a sigila. Bateți oul într-un castron cu 1 lingură de apă și periați oul spălați peste calzone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute, până când calzona se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a tăia în felii individuale.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista