Spirale Kamut cu sos de vin de pui-anghinare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spiralele Kamut cu sos de vin de pui-anghinare. Această rețetă servește 6 și costă 3,08 USD pe porție. O porție conține 574 calorii, 37g de proteine, și 24g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spirale de friptură de flanc cu Porcini și sos de vin roșu, Spirale de spanac cu sos de ciuperci, și Spirale de somon cu sos de castraveți.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați vin, sare, piper și anghinare; fierbeți 5 minute sau până când sosul se îngroașă și puiul este gata.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și 1/3 cană de busuioc.
Puneți sosul și pastele într-un castron mare; amestecați ușor pentru a combina.
Garnisiți cu busuioc tocat, dacă doriți.