Spirale De Curcan Umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., spiralele de curcan umplute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 53 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 30. O porție conține 257 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită șuncă deli, sare, jumătăți de piept de curcan și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turkey Tortilla Spirale, Spiralele Din Sud-Vestul Turciei, și Spirale De Friptură Umplute.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de curcan orizontal de pe partea lungă până la 1/2 in. de partea opusă. Deschis plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza în 12-in. x 10 inch. dreptunghiuri.
Îndepărtați plasticul; acoperiți fiecare cu 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de busuioc.
Strat cu șuncă și brânză până la 1 in. de margini.
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; cravată cu sfoară de bucătărie.
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Într-un castron mic, combinați sarea, piperul și uleiul rămas și busuiocul; lingurați puțin peste curcan.
Coaceți la 325 de euro timp de 75-90 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de euro; ungand ocazional cu amestecul de ulei rămas.
Într-un blender, combinați ingredientele sosului; acoperiți și procesați până se amestecă. Se răcește curcanul timp de 5 minute înainte de feliere; se servește cu sos de busuioc.