Spirale De Curcan Umplute

Spirale De Curcan Umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., spiralele de curcan umplute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 53 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 30. O porție conține 257 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită șuncă deli, sare, jumătăți de piept de curcan și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turkey Tortilla Spirale, Spiralele Din Sud-Vestul Turciei, și Spirale De Friptură Umplute.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare piept de curcan orizontal de pe partea lungă până la 1/2 in. de partea opusă. Deschis plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza în 12-in. x 10 inch. dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Îndepărtați plasticul; acoperiți fiecare cu 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Subţire-Subţire-
3
Strat cu șuncă și brânză până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Într-un castron mic, combinați sarea, piperul și uleiul rămas și busuiocul; lingurați puțin peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți la 325 de euro timp de 75-90 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de euro; ungand ocazional cu amestecul de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Într-un blender, combinați ingredientele sosului; acoperiți și procesați până se amestecă. Se răcește curcanul timp de 5 minute înainte de feliere; se servește cu sos de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista