Spinasse Ragu
Spinasse Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 786 calorii, 43G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ragu, Ragu Serios, și Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și carnea de porc cu sare și piper la foc mediu, amestecând ocazional, până când nu mai sunt roz.
Scurgeți grăsimea folosind strecurătoare peste castron mare. Aruncați grăsimea și transferați carnea într-un castron mare; pus deoparte.
În robotul de bucătărie mare, puneți ceapa, morcovii, țelina și usturoiul. Acoperiți; procesați până se toacă fin. În același cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați legume tocate și rozmarin; gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand legumele incep sa se rumeneasca.
Adăugați roșiile și carnea rezervată la legume; gatiti aproximativ 15 minute mai mult sau pana cand rosiile se inchid la culoare.
Adăugați vin roșu. Creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti aproximativ 15 minute mai mult sau pana cand lichidul este redus la jumatate.
Adăugați bulion de pui; reduceți focul la minim. Se fierbe încet 3 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă. Se amestecă nucșoară în ultimele minute de gătit.