Spinaci (spanac) alla Padella (tigaie)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Spinaci (spanac) alla Padella (tigaie). Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 193 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, sarea și piperul kosher, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Tagliatelle con Spinaci e Funghi, și Calamari în Padella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 galon de apă la fiert într-o oală mare cu 2 1/2 linguri de sare kosher.
Adăugați spanacul, împingându-l în jos în apă cu un skimmer și scoateți-l imediat într-un castron cu apă cu gheață.
Scurgeți spanacul odată răcit (nu-l lăsați prea mult timp) și stoarceți apa. Împărțiți spanacul în 4 secțiuni și comprimați fiecare într-o minge (fiecare minge va fi de aproximativ
1 cană și pot fi învelite în plastic și refrigerate până la o zi).
Tăiați fiecare bilă în jumătate și apoi din nou în jumătate pentru a toca spanacul.
Puneți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați usturoiul în tigaie și agitați tigaia des, timp de aproximativ 1 minut sau până când usturoiul se rumeneste ușor.
Adăugați spanacul și sotati timp de 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat, după gust. Va părea uscat.
Scoateți spanacul într-un bol, presărați cu puțin ulei de măsline și garnisiți cu pene de lămâie.
Încercați să adăugați niște hamsie tocată cu usturoiul.
Pentru spanacul cremă: înlocuiți untul cu jumătate din ulei și adăugați 1 cană de frișcă grea în timp ce gătiți spanacul.