Spiedini de prepeliță cu mămăligă salvie și Asiago
Quail Spiedini cu salvie Polentan și Asiago ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 804 calorii, 51G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $ 7.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, pancetta, frigarui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până mamaliga ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Prepeliță la grătar cu mămăligă albă, Grill - Ul: Suc De Fructe Ghindă Cu Asiago Și Salvie, și Mamaliga mic dejun cremos cu Asiago, cimbru, slănină și ouă fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Verificați prepelița pentru oase sau pene și puneți-o în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați pancetta, oțet, ulei de măsline, miere și piper negru și aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte și preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Într-o cratiță de 3 litri, puneți ceapa, apa și salvia și dați la fiert. Filetați o prepeliță, urmată de o bucată de pancetta, urmată de o prepeliță pe fiecare dintre cele patru frigarui și așezați-o pe cea mai tare parte a grătarului. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte, pana cand doar roz la oasele picioarelor. Între timp, turnați polenta încet într-un flux subțire în apă clocotită, până când totul este încorporat și polenta se îngroașă, aproximativ 1 până la 2 minute. Treceți la o lingură de lemn, adăugați Asiago și gătiți încă un minut, până când este la fel de groasă ca pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânză Asiago
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prepeliță
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se ia de pe foc și se toarnă pe o placă de tăiere pregătită pentru service. Puneți frigarui deasupra mămăligii și serviți.