Spice frecat friptură de porc în sos de bere
Spice frecat friptură de porc în sos de bere necesită în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.18 pe portie, veți obține o marinadă care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 375 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc tăiată în centru, unt, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Spice-frecat friptură de porc cotlet, Lisu Condiment-Frecat Friptură De Porc, și Meu Preferat Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati usturoi tocat, piper, oregano, praf de usturoi, fulgi de ardei rosu, cimbru uscat, mustar, maghiran si busuioc in unt fierbinte pana cand este parfumat, gros si usor de raspandit, 2-3 minute.
Puneți carnea de porc într-o tigaie.
Întindeți amestecul de usturoi peste partea superioară a fripturii și condimentați cu sare.
Turnați berea în fundul tăvii de prăjire și acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să gătiți timp de 1 oră. Creșteți temperatura la 425 grade F (220 grade C) și gătiți până când carnea de porc este ușor roz în centru, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Îndepărtați friptura pe o farfurie pentru a vă odihni și cort cu folie de aluminiu.
Puneți tigaia de prăjire la foc mediu-mic și bateți făina, sarea de usturoi și praful de ceapă în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 5 minute.