Spice frecat friptură de porc în sos de bere

Spice frecat friptură de porc în sos de bere
Spice frecat friptură de porc în sos de bere necesită în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.18 pe portie, veți obține o marinadă care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 375 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc tăiată în centru, unt, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Spice-frecat friptură de porc cotlet, Lisu Condiment-Frecat Friptură De Porc, și Meu Preferat Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati usturoi tocat, piper, oregano, praf de usturoi, fulgi de ardei rosu, cimbru uscat, mustar, maghiran si busuioc in unt fierbinte pana cand este parfumat, gros si usor de raspandit, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Cimbru UscatCimbru Uscat
MaghiranMaghiran
MuștarMuștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UntUnt
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți carnea de porc într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Întindeți amestecul de usturoi peste partea superioară a fripturii și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SareSare
5
Turnați berea în fundul tăvii de prăjire și acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să gătiți timp de 1 oră. Creșteți temperatura la 425 grade F (220 grade C) și gătiți până când carnea de porc este ușor roz în centru, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Îndepărtați friptura pe o farfurie pentru a vă odihni și cort cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Puneți tigaia de prăjire la foc mediu-mic și bateți făina, sarea de usturoi și praful de ceapă în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
10
Serviți friptura cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista