Spice Baruri
Spice baruri este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de extract de vanillan, stafide, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pumpkin Spice steel Cut bare de ovăz cu glazură de ciocolată albă Pumpkin Spice, Spice Baruri, și Batoane De Condimente De Ciocolată Yam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie jellyroll de 10x15 inch.
Puneți stafidele și apa într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 3 minute.
Scurgeți și rezervați lichidul. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează.
Se amestecă oul și vanilia până se amestecă bine.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; amestecați în aluat alternativ cu apa de stafide. Puneți deoparte 1/4 cană din lichidul de stafide pentru a-l folosi pentru îngheț.
Se amestecă ultimele stafide.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este ușor rumenit. În timp ce tortul se coace, amestecați împreună apa de stafide rezervată, extractul de arțar și zahărul cofetarilor pentru a face o glazură subțire.
Se toarnă peste tort cât este încă fierbinte. Se răcește, apoi se taie în pătrate pentru a servi.