Speedy Minestrone ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, amestec de legume și paste în sos de usturoi, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cârnați afumat ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri spooky spider ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Speedy Gazpacho, și Speedy Lasagna.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până se încălzește.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.