Speculoos-Înghețată Stroopwafel
Speculoos - înghețata Stroopwafel este o fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. 789 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, petale anason stelat, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță curbată sau într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, speculoos, zahărul și aproximativ 1 cană jumătate și jumătate până se formează o pastă netedă.
Adăugați ingredientele rămase și bateți până se omogenizează.
Gatiti crema la foc mediu mic, batand foarte des, pana se ingroasa pentru a acoperi spatele unei linguri, dar un deget glisat lasa o linie curata.
Se transferă într-un recipient etanș și se răcește peste noapte. Păstrați stroopwafel tocat răcit la congelator.
A doua zi, amestecați înghețata conform instrucțiunilor producătorului. În ultimul minut de agitare, adăugați încet bucăți stroopwafel.
Se servește imediat ca moale se servește sau se lasă ferm la congelator timp de 2 până la 3 ore.