Speculaas
Speculaas necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 159 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, zahăr brun ferm, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Speculoos / Speculaas, Dutch Speculaas, și Speculaas Cookie Unt.
Instrucțiuni
Crema de unt într-un bol mare de amestecare; adăugați zahăr și bateți până devine ușor și pufos.
Adăugați lapte și coajă de portocală; bate până se omogenizează bine.
Cerneti impreuna ingredientele ramase, cu exceptia migdalelor, intr-un bol mediu de amestecare. Adăugați treptat la amestecul cremă, bătând bine. (Folosiți lapte suplimentar, dacă este necesar.)
Împărțiți aluatul în jumătate; apăsați fiecare porție la o grosime de 1/2 inch pe o foaie de biscuiți unsă.
Tăiați fiecare porție în 10 dreptunghiuri și apăsați 4 migdale în fiecare dreptunghi. (Matrițele din lemn pentru biscuiți pot fi folosite pentru a presa aluatul în forme asortate, omițând migdalele.)
Preîncălziți cuptorul la 425 timp de 7 minute; reduceți căldura la 325 și coaceți prăjiturile timp de 25 de minute. Se răcește ușor pe foile de prăjituri.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Rupeți cookie-urile și păstrați-le în recipiente etanșe.