Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe

Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la grătar cu glazură de Cola de cireșe. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1866 calorii, 95g de proteine, și 117g de grăsime pe porție. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, gem de cireșe, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe, Coaste la grătar cu sos de grătar Cherry Cola, și Cherry Cola a tras carne de porc cu sos de cireșe-muștar.

Instrucțiuni

1
Se fierbe cola de cireșe într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare până se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 45 de minute. Se amestecă următoarele 5 ingrediente. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când amestecul este redus la 2 1/2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați glazura într-un castron mare. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați coaste cu sare și piper. Înfășurați fiecare suport pentru coaste strâns în folie, închizând complet. Împărțiți pachetele de folie între 2 foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți până când coastele sunt foarte fragede, schimbând pozițiile foilor de copt la jumătatea coacerii, aproximativ 2 ore în total. Răciți coastele ușor în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se toarnă orice grăsime din pachetele de folie. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Păstrați acoperit în pachete de folie și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.)
8
Pregătiți grătarul (foc mediu-mic).
9
Tăiați fiecare suport pentru coaste între oase în coaste individuale. Puneți deoparte 1 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
10
Adăugați coaste în castron cu glazura rămasă și aruncați pentru a acoperi. Coaste la grătar până se rumenesc și glazurate, întorcându-se pentru a preveni arderea, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
11
Serviți, trecând separat glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista