Spareribs fiert cu Rigatoni

Spareribs fiert cu Rigatoni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați cu Rigatoni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1466 calorii. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, căței de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Spareribs De Roșii Fierte, Rigatoni cu legume fierte, și Rigatoni Cu Sos De Măruntaie Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați spareribs cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați coaste în oală și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați coastele în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeii de cireșe și ardeiul roșu zdrobit în oală. Saut până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ArdeiArdei
CireșeCireșe
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați roșiile cu sucurile lor. Folosind spatele furculiței sau tocătorului de cartofi, zdrobiți grosolan roșiile. Întoarceți servetele și sucurile în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
TomateTomate
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați bulion, vin, cimbru și frunze de dafin și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit pana cand buretele sunt foarte fragede si sosul se ingroasa, amestecand ocazional, aproximativ 2 ore. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
BulionBulion
SosSos
CimbruCimbru
VinVin
7
Îndepărtați grăsimea răcită din partea superioară a sosului, dacă doriți. Reîncălziți înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți și readuceți pastele în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați brânză, pătrunjel și puțin sos de la spareribs și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
SosSos
11
Transferați pastele într-un castron mare. Se acoperă cu spareribs și sosul rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista