Spareribs De Arțar La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Spareribs de arțar la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 6,76 USD pe porție. O porție conține 1530 calorii, 80g de proteine, și 96G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sirop de arțar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spareribs Cu Glazură De Arțar, Carne De Porc Prăjită Cu Arțar, și Barberiburi Uscate Cu Piper La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți coaste și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Pregătiți focul îngrămădind cărbune sau roci de lavă pe 1 parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. Suport pentru haine cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Aranjați coaste peste partea goală și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră și 30 de minute, ungând ocazional cu sos.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Kikkoman Aji-Mirin Sweet Cooking Rice Wine.