Sparanghel, șuncă și ouă se coace
Sparanghelul, șunca și coacerea ouălor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 12. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 375 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de fulgi de porumb, sare de condiment cu lămâie-piper, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 153 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Sparanghel Coace, Sparanghel Șuncă Coace, și Sparanghel, șuncă și ouă se coace.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, aruncați șuncă, sparanghel, cartofi, ceapă și brânzeturi. Lingura în vasul de copt.
În același castron, bateți ouăle, laptele, smântâna, sarea de condimentare cu lămâie-piper și muștarul cu furculița sau sârmă până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de cartofi. (Vasul de copt va fi foarte plin.) Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Cuptor de căldură la 325 F. descoperi vas de copt; coace 35 de minute. Între timp, într-un castron mic, aruncați firimituri de fulgi de porumb și unt.
Presărați amestecul de fulgi de porumb peste caserola parțial coaptă.
Coaceți neacoperit cu 30 până la 35 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și termometrul introdus în centru citește 160 F.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute înainte de servire.