Sparanghel În Stil Italian

Sparanghel În Stil Italian
Sparanghelul în stil Italian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 79 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, roșii cherry, pansament balsamic vinaigrette lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sparanghel Italian, Bastoane De Sparanghel Italian, și Sparanghel Italian Cremos.

Instrucțiuni

1
Sparanghel cu microunde și apă în vas cu microunde de 10x6 inci sau caserolă superficială la 4 până la 5 minute. sau până când sparanghelul este crocant-fraged; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Adăugați roșiile și pansamentul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Adăugați brânză; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Lăsați să stea 30 min. sau cu până la 1 oră înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 12 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista