Sparanghel sotat și mazăre snap

Sparanghel sotat și mazăre snap
Sparanghel sotat și mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 1,03 USD per porție. O porție conține 66 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, mazăre cu zahăr, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ sparanghel sotat și mazăre, salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu vinaigretă de ou poșat și coajă de lămâie și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou poșat și coajă de lămâie Vinaigretă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați capetele dure ale sparanghelului și tăiați tulpinile pe diagonală în bucăți de 2 inci. Scoateți capetele tulpinii de mazăre și trageți sfoara pe lungimea legumei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați sparanghelul și mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sare, piper și fulgi de ardei roșu, după gust, dacă doriți. Gatiti aproximativ 5-10 minute pana al dente, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se presară cu sare de mare și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista